Voice-lehti

Uusin Voice-lehti ilmestyi vuona 2020. Siinä miehet kertovat kuinka Jumala on voimallinen ohjaamaan ja pelastamaan myös voimakastahtoisia miehiä. Heistä tunnetuin on olympiamitalisti Samppa Lajunen.

Suosittelemme lukemaan.

Vuoden 2018 Voice-lehdessä on neljän miehen kertomaa siitä, kuinka Jumala on vetänyt kutakin kääntymään Jeesuksen puoleen.

Kannattaa lukea!

Lue lehteä tästä.

Vuoden 2020 Voice-lehti on STELK-Finlandin 40-vuotisjuhlanumero.

Siinä on mm. 3-kertaisen olympiavoittajan ja yrittäjän Samppa Lajusen ja TV7:n perustajan ja toimitusjohtajan Martti Ojareksen haastattelut sekä muita mielenkiintoisia miesten todistuksia miten heidän elämänsä on muuttunut Jeesuksen kohtaamisen jälkeen ja tietenkin STELK:in syntyhistoria Suomessa.

Voit myös pyytää painettua lehteä hallituksen jäseniltä.

Tässä vielä eräs elämäntarina.

Todistukseni Jeesuksesta 

Olen syntynyt perheeseen, jossa isäni suku on Pohjois-Pohjanmaalta. Isäni suku on asunut siellä satoja vuosia ja on ollut ateistinen monessa polvessa kieltäen Jumalan olemassaolon. Äitini ortodoksinen suku Pohjois-Karjalasta on taas asunut siellä satoja vuosia myös, mutta 50-luku sai ihmiset muuttamaan työn perässä Helsinkiin. Synnyin Helsingissä 50-luvun puolivälissä, eikä isäni vakaumuksena perusteella halunnut, että lapset kastetaan kirkon jäseniksi. Vasta 6 vanhana minut kastettiin Luterilaiseen kirkon jäseneksi. 

Suurin ongelmani liittyi alkoholiin. Alkoholin tuoma hetkellinen unohdus ongelmista sai aikaan usein ongelmanratkaisuna käytettynä riippuvuuden ja orjuuden, minkä seurakusena alkoholin käyttö oli pakonomaista. Tämän seurauksena alkoholi sai aikaan paljon sellaisia tekoja joita katui. Ja siihen murheeseen oli taas saatava lohdutusta alkoholista ja kierre oli valmis, josta omin voimin ei ole pois pääsyä. Tätä jatkui parikymmentä vuotta ja toi vakavia ylipääsemättömiä ongelmia, sillä alkoholi oli paljon rakkaampi asia kuin työ tai perhe. Tämän seurauksena olin menettämässä molemmat. Eräänä yönä keväällä 1994 koin, että kaikki asiat ovat kaatumassa päälleni ratkaisemattomien ongelmieni seurauksena, niin ettei minulla olisi perhettä, ystäviä tai työpaikkaa tai edes tulevaisuutta. Tilanne oli todella epätoivoinen. Tunsin olevani syntinen. 

Herättyäni kahden aikaan yöllä kaikki elämäni asiat palautuivat mieleeni kuinka olen epäonnistunut elämässäni jo 40 vuoden ikäisenä. Minulle tuli mieleen tässä epätoivoisessa tilanteessa ajatus: Jeesus jos olet olemassa, niin auta minua. Kun olin sanonut ajatuksissani nämä sanat, niin näin huoneen tulevan täyteen käsittämätöntä kirkkautta (Jumalan kirkkautta) ja näin kuinka tästä valosta erkani valopallo, joka tuli suoraan päätäni kohti. Tilanne oli pyhä ja pelottava ja ajattelin, että tämä hetki on kuolemani hetki, sillä en kyennyt liikkumaan. Tunsin kuinka sähkövirta kulki ruumiini lävitse edes takaisin ja kuulin taivaallista ennen kuulumatonta musiikkia ja tunsin vapautta ja iloa. Tämän tapauksen jälkeen ymmärsin, että Jeesus oli kuullut epätoivoisen rukoukseni ja vapautti minut Jumalan lapsen asemaan ja vapauteen synnin orjuudesta ja kahleista. Tämä tilanne oli todellinen, ei unta. Tapahtumassa Jeesus pelasti minut, ei uskonto tai seurakunta, vaan ylösnoussut elävä persoona Jeesus. Jumalan armo on ollut voima jonka avulla olen voinut elää synnitöntä elämää.

Tämän jälkeen koin kuinka Jeesus johdatti minua uskovien yhteyteen ja olin niin rakastunut Jeesukseen, etten tiennyt mitään muuta rakkaampaa asiaa kuin lukea Raamattua. Löydettyäni seurakuntayhteyden sain halun lähteä todistamaan Jeesuksen minulle osoittamasta rakkaudesta niin, että olen vieraillut Etelä-Suomen vankiloissa, Venäjällä (Pietarissa ja Lahdenpohjassa Karjalassa), Yhdysvalloissa ja Intiassa Bangaloressa, sekä Kenian Siayassa kertomassa todistustani ylösnousseen Jeesuksen avusta meille syntiin langenneille ihmisille. Kenenkään ei tarvitse jäädä epätietoiseksi siitä, että onko Jeesus kykenevä auttamaan sinua, sillä sinä voit kokea sen myös itse tunnustaen olevasi syntinen ja tarvitsevasi Jeesuksen apua pyytäen Jeesusta sydämeesi suun tunnustuksella ja uskomalla sydämessäsi tähän. Pelastus on yksin armosta, mutta rakkaus Jeesukseen ja Pyhän Hengen voima saa meidät tekemään parannusta vanhasta elämästä. Sinä pelastut tulevalta tuomiolta Jumalan armosta. Miksi asia on näin? Siksi koska Jeesus otti ristillä meidän ansaitun tuomiomme paikkamme ja vuodatti viattoman verensä meidän edestämme. Tämän jälkeen etsi uskovien yhteys ja opi tuntemaan Herrasi Jeesus aina syvemmin ja todista saamastasi avusta antaen kunnia Jeesukselle.

Pentti Mattila

Lisäohjeistuksena seuraavaa!

Voit nyt lähettää tämän linkin  sellaisille miehille, jotka etsivät tai pohtivat elämänsä suuntaa ja tarkoitusta.

Et ole turhaan käynyt tällä sivustolla. Voi hyvinkin olla, että Jumala kutsuu näitä miehiä.

Miten löydän yhteyden Jumalaan?

Syntiinlankeemuksen seurauksena yhteys ihmisen ja Jumalan välillä katkesi. Synti tuli Jumalan ja ihmisen väliin. Jeesus Kristus tuli ja otti pois maailman synnin (Joh 1:29), ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä (Joh 3:16)!

Jumala valmisti ihmiselle tien takaisin yhteyteensä. Yksi on välimies ihmisen ja Jumalan välillä (1.Tim.2:5), Jeesus Kristus. Kun ihminen siis kääntyy Jeesuksen puoleen, pyytää syntinsä anteeksi ja pyytää Jeesusta elämänsä Herraksi, hän saa Jumalan lupauksen mukaisesti kaikki syntinsä anteeksi, syntyy uudesti ylhäältä, ja Jeesus tulee hänen sydämeensä asumaan.

2.Kor 5:17: ”Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!” Kun ihminen, siis kuka tahansa ihminen, ottaa Jeesuksen vastaan omana henkilökohtaisena Vapahtajanaan, hän saa uuden elämän, jonka siunauksista yksi on yhteys Jumalan kanssa. Jeesus korjasi yhteyden kaksituhatta vuotta sitten Golgatan keskimmäisellä ristillä.

Rukous:

Taivaallinen Isä, tulen luoksesi Jeesuksen Nimessä.

Tiedän, että olen tehnyt syntiä. Anna minulle minun syntini anteeksi.
Rakas Jeesus, tule minun elämäni Herraksi, käännyn pois vanhasta ja haluan elää nyt Sinulle.

Uskon, että kuolit juuri minun syntieni tähden ja että nousit ylös taivaaseen antaaksesi minulle uuden elämän.

Otan vastaan Sinut nyt sydämeni Herraksi ja henkilökohtaiseksi Vapahtajakseni! Aamen.

Jos rukoilit äskeisen rukouksen kokosydämisesti, niin suhteesi Jumalan kanssa on kunnossa. Sinun syntisi on annettu anteeksi! Jumala on nyt Isäsi ja sinä Hänen lapsensa. Julistan synninpäästösi sinulle Jeesuksen Kristuksen Nimessä. Ole vapaa! Aamen.

Onnittelut! Olet tehnyt elämäsi tärkeimmän päätöksen!

Miten eteenpäin? 

Uskoontulon jälkeen on hyvä etsiä uskovia ystäviä, joiden kanssa voit aloittaa uuden elämän vaelluksen. He voivat tukea sinua uskonelämän perusteissa, Jumalan armossa ja rakkaudessa. On hyvä aloittaa tutustuminen Raamattuun ja rukoukseen. Alat tuntea kuinka Jeesus kulkee kanssasi vaikka elämän kaikki vaikeudet eivät kerralla loppuisikaan. Uskosi alkaa kasvaa. Yksinäinen puu ei pala kunnolla eikä kauan.  

Mies!

Sinä olet tärkeä!

Sinua kutsutaan STELK:iin mukaan.

Tule mukaan!